tfs price action trading

TFS Price Action Trading Review



Eksklusif : Dapatkan Ebook Percuma TFS Price Action Trading.

Kandungan Ebook Percuma TFS Price Action :

1.Sejarah Teknik Forex Sebenar dan Price Action Trading.
2.Testimoni dari pengguna TFS.
3.Cara buat duit dengan Forex.
4.Tanggapan salah tentang Forex Trading.
5.3 punca utama traders gagal.
6.Konsep “compound interest”.
7.Boleh ke kaya dengan Forex dalam masa singkat?
8.2 perkara paling penting dalam Forex.
9.Cara dapatkan profit 10-30% sebulan.
10.Berapa modal yang diperlukan untuk bermula.
11.Kenapa ada trader rugi sampai berpuluh dan beratus ribu.
12.Matlamat utama dalam Forex.
13.Teknik power yang paling mudah dalam Forex Trading.
14.Panduan nak tengok chart beserta 7 tips tambahan.
15.Apakah yang dipanggil emosi dalam trading?
16.Isi kandungan panduan lengkap TFS Price Action Trading.

 

Masukkan Nama Dan Email Anda Di Bawah:

 

Nama Anda

Alamat E-mail

Maklumat nama dan email anda adalah privasi dan tidak akan diberikan atau dijual kepada pihak ke 3.

Anda boleh keluar dari email list ini bila bila masa melalui link di dalam email (unsubscribe).Sila semak “spam” folder jika anda tidak menerima email selepas pendaftaran.

 

TFS Price Action Trading Review

 

Teknik Forex Sebenar 7 oleh Khalid Hamid telah bertukar nama kepada “TFS Price Action Trading” atau “TFS Price Action/TFSPAT”.

 

 

 

 

 

 

 

Biodata Penulis Panduan TFS Price Action Trading :

Nama : Khalid Hamid ( Forex trader sepenuh masa )

Bekas Eksekutif Bank Antarabangsa.
Bekerja sebagai “Currency Analyst”.
Tugas beliau adalah menganalisa pergerakan matawang dari berita berita ekonomi.
Aktif membantu forex trader dalam forum forum tempatan/antarabangsa.
Pengalaman sebagai “currency analyst” selama 9 tahun!
Panduan Forex beliau iaitu “Teknik Forex Sebenar” mula sekali muncul pada
tahun 2011 dan digunakan sehingga ke hari ini iaitu sehingga ke versi 6.

Panduan Forex beliau digunakan oleh lebih dari 15,000 forex trader dari
Malaysia,Brunei,Singapura dan Indonesia.

Pada tahun 2018 , muncul panduan terbaru beliau , teknik forex sebenar 7
yang kemudian dinamakan “teknik forex sebenar price action trading” atau
singkatannya “TFSPAT,TFS Price Action Trading”.

Selain forex, beliau juga turut aktif melabur dalam pasaran Bursa Malaysia, US stocks market, dan hartanah.

Salah seorang speaker yang dijemput ke workshop “traders fair” peringkat Asia di Kuala Lumpur pada 30 June 2018 dan yang akan datang pada April 2019.

Pemenang “Best Trading Guru” dan Best Traders FB Community dari penganjur Traders Fair selepas membuat undian selama berbulan bulan.Info lanjut di sini : https://tradersawards.com/

 

 

 

 

“Tahun 2018 merupakan ulangtahun ke-11 saya berkecimpung dalam forex trading. Ia sebuah perjalanan yang terlalu lama, bermula daripada seorang yang melingkup dalam masa 1 malam sahaja kepada seseorang yang mampu menjana Profit secara berterusan” – Khalid Hamid

​”Lebih dari 15,000 traders di Malaysia,Brunei,Singapura dan Indonesia telah mempelajari TFS Price Action Trading (Teknik Forex Sebenar) sejak tahun 2011

Sejak diasaskan oleh Khalid Hamid pada 2011, TFS PRICE ACTION TRADING “Panduan Lengkap Trade Cara Pro” telah mendidik ratusan ribu traders dari dalam dan luar negara. TFSPAT sesuai untuk semua peringkat trader, baik yang baru mahupun yang lama, kerana ia cukup lengkap merangkumi teknik, strategi, pengurusan modal & risiko, kawalan emosi & psikologi, panduan broker dan banyak lagi. Strategi yang diterangkan adalah universal, iaitu ia boleh digunapakai dalam semua jenis pasaran. Jadi, jika anda ingin mempelajari cara untuk menambah pendapatan anda melalui trading (forex, CPO, saham Malaysia/Global), TFSPAT adalah panduan yang perlu anda miliki.

Kenapa Anda Perlukan Panduan TFS Price Action Trading oleh Khalid Hamid

1.Panduan Serba Lengkap
Merangkumi semua ilmu fundamental,teknikal,money management,teknik kawal
emosi dan lain lain.

2.Strategi Yang Jitu
Merangkumi strategi forex seperti candlesticks,trendline,support/resistance dan banyak lagi.
( Teknik trade sedikit dan profit banyak ).

3.Teknik Sharp Entry , Minimum Risk Dan Maximum Profit
3 teknik entry yang paling mudah untuk mndapatkan “sharp entry’.
5 lokasi stop loss/take profit untuk risiko yang minimum dan maksimum profit.

4.Teknik Teknik Lain :
15 teknik mudah untuk mendapat keuntungan strategi “naked chart trading” tanpa menggunakan sebarang indicator/expert advisor(robot).

5.Cara Pengurusan Trading
Antaranya :
Strategi withdraw keuntungan Forex walau anda profit 4 kali dari 10 trade.

15 tips untuk mengawal emosi.

14 kepercayaan tak logik dalam Forex.

10 persediaan yang wajib ada pada anda sebelum menjadi trader forex sepenuh masa.

Bonus Tambahan :

1.Private group exclusive :
Group diskusi tentang teknik TFS Price Action.
Selain itu pembeli boleh menghubungi pihaf TFS melalui FB dan emel.

Contoh posting di dalam FB Premium Group TFS Price Action :

tfs analisis

tfs analisis 1

Hasil analisis di bawah :

tfs analisis 2

Whammm! Harga pergi semula ke 1.2800 (bulat putih) sebelum turun lebih 70 pips (bulat merah). Saya masih hold kerana saya lihat GBP masih bearish buat masa ni.

Bila dah kuasai trading ni, memang seronok. Sambil-sambil kerja atau buat bisnes, kita trade secara part-time pun dah cukup. Boleh juga buat tambah income. 🤑
Apa market yang kita suka (saham, futures, forex, CPO dll), lebih mudah kita nak kuasai. Tinggal nak sesuaikan teknik dengan market tersebut sahaja.
Pelaburan terbaik ialah pelaburan ke atas diri sendiri iaitu melalui pembelajaran dan ilmu pengetahuan.
 

2.20 video tutorial Live Trade untuk anda mudah memahami cara trade Forex yang berkesan.

3.Hadiah T shirt dan pen (sementara stok masih ada).

 

 

 

Testimoni TFS Price Action Trading

 

Hadiah Bonus Powerbank 20,000Mah!

Saya akan memberi hadiah bonus sebuah powerbank 20,000mah (harga RM60) percuma kepada pembeli TFSPAT yang membeli dari laman web ini.(Buat masa ini hadiah powerbank untuk pembeli dari Malaysia sahaja).

tfs price action powerbank percuma

Gambar powerbank di atas adalah sebagai contoh sahaja.Produk yang anda akan dapat mungkin tidak seperti di dalam gambar.

Berita Baik!

Harga panduan ini telah diturunkan ke RM498.Harga asal RM698.

Anda dapat Diskaun RM200 sehingga diberitahu kelak.Harga akan naik semula bila bila masa.

Kupon diskaun yang perlu dimasukkan = TFSPATLAUNCH2018 (arahan akan diberi dalam borang tempahan & laman web)

Anda akan dapat sebuah powerbank percuma berharga RM60 jika anda beli dari laman web ini.
(maaf buat masa ini , powerbank percuma untuk pembeli dari Malaysia sahaja).

Syarat Syarat Untuk Mendapat Powerbank Percuma Adalah :

1.Lakukan pembelian dari laman web ini sahaja.

2.Share address laman web ini di FB wall anda ( http://www.tfspriceaction.net ).

3.Clear cookies web browser anda.
Jika anda tak tahu caranya , anda buka Youtube dan type “how to clear cookies for ……”.
Contoh “how to clear cookies for firefox” jika anda menggunakan browser Firefox.
Jangan gunakan Google Chrome kerana ia akan memblok anda dari masuk ke laman web.

4.Klik link di bawah dan mulakan pembelian anda seperti biasa.(kod diskaun ada di borang tempahan)
——> https://www.tfspriceaction.com

5.Selepas pembelian , anda perlu emailkan invois pembelian anda kepada saya
di support@tfspriceaction.net berserta nama,alamat,no telefon dan email
untuk bukti pembelian dan penghantaran powerbank anda.
(powerbank akan dihantar dalam satu minggu dari penghantaran invois kepada saya).
Mereka yang gagal menghantar invois kepada saya tidak akan mendapat hadiah ini.

6.Hanya pembeli dari link diatas (no.4) yang layak mendapat sebuah powerbank.
Jika nama anda tidak ada dalam list pembelian dalam akaun agent saya maka
anda tidak layak menerima hadiah ini.

Jangan tunggu lama lagi yer , mulakan dari no.1 sekarang.
Terima kasih dan semoga sukses dengan pelaburan forex anda.

Klik link di bawah dan mulakan pembelian anda seperti biasa.(kod diskaun ada di borang tempahan)
——> https://www.tfspriceaction.com